Ons systeem

HomeOver_ons.html
Ons werkOverzicht.html
Repair Care
WinterschilderWinterschilder.html
LinksLinks.html
ContactContact.html
 
 

Met deze systemen is het mogelijk houtwerk duurzaam te behouden en zonodig te renoveren. Kostbare vervanging van kozijnen en andere gevelelementen kan achterwege blijven. Naast positieve gevolgen voor het onderhoudsbudget is ook het milieu hierbij gebaat. Window Care Systems beschikt niet alleen over uitstekende producten maar zorgt ook voor kennisoverdracht om de systemen en producten op een professionele manier te kunnen toepassen.

De bedrijfsfilosofie is meedenken met de klant om een (houtrot)probleem om te buigen tot een duurzame oplossing. Window Care Systems verkoopt niet alleen maar een reparatie product maar staat een totale oplossing voor. Advisering, opleiding & training en begeleiding zijn wezenlijke onderdelen van de Window Care Systems aanpak.

 

Hoe werken wij?

Repair Care de nieuwe naam voor Window Care. Window Care Systems b.v. bestaat inmiddels 12 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot marktleider op het gebied van reparatie en renovatie. Window Care Systems b.v. brengt een aantal speciaal ontwikkelde epoxy producten, een beglazings systeem en diverse accessoires op de markt, alsmede complete onderhoudssystemen.