Ron Leis Schildersbedrijf

Home
Ons werkOverzicht.html
Repair CareRepair_Care.html
WinterschilderWinterschilder.html
LinksLinks.html
ContactContact.html
 

Wij werken uitsluitend met schriftelijke offertes waarin de werkzaamheden en materiaalkosten duidelijk zijn omschreven. Ons bedrijf richt zich met name op de particuliere markt, woongroepen en eigenaren van appartementencomplexen die zich verenigd hebben in een vereniging van huiseigenaren (V.V.E.). Wij zijn gespecialiseerd in monumentale panden, voor zowel binnen- als buitenwerk. Afspraken nakomen, service en optimaal vakwerk zijn ons visitekaartje.


Wij kunnen vanuit de verf-fabrikanten een verftechnisch rapport laten maken. Daarin staat uitvoerig beschreven in welke staat het schilderwerk zich bevindt, wat het einddoel is, en welke materialen daarbij gebruikt zullen worden.


Er wordt uitsluitend gewerkt met gerenommeerde merken als; Sigma, Sikkens, Herfst & Helder en Wijzonol. Wij zijn in het bezit van de vereiste diploma’s. Wij zijn aangesloten bij branchevereniging Fosag, lidnr. 1510.


Voor schilderwerk aan huizen ouder dan 2 jaar geldt standaard een BTW-tarief van 6%.
 

Ron Leis Schildersbedrijf is een klein bedrijf dat samenwerkt met andere gerenommeerde kleine bedrijven. Daarbij kunt u o.a. denken aan renovatie-, gevelrestauratie-, loodgieters-, dakdekkers- of electrawerk.


Wij houden altijd zelf de supervisie over onze projecten. U heeft als klant dus altijd één aanspreekpunt voor het totale project.

Wie zijn wij?

Renovatie en restauratie o.a.:

- met ornamenten bewerkte plafonds

- oude panelen deuren

  1. -schuifdeuren

  2. -renovatie glas-in-lood

  3. -gevelreiniging en -restauratie

Ook verzorgen wij:

- behang- en wandafwerking

- timmerwerkzaamheden

  1. -glas zetten

  2. -loodgieters- en stukadoorswerkzaamheden

  3. -electra